A positive mind will give you a positive life

Är livet alltid inspirerande, motiverade och fantastiskt? Mestadels, ja. Men knappast alltid. Livet är inte en dans på rosor och det tror jag att alla vet mer eller mindre. Stora och små problem finns alltid omkring än oavsett om man vill eller inte. Dåliga dagar kommer alltid att finnas. Det är svårt att vet vad bra dagar är när man inte vet vad dåliga dagar är.

Något jag lärde mig för några år sen när livet var som mest fruktansvärt är att ingenting blir bättre av att klaga, vara missnöjd och hata livet eftersom det gör livet ännu mer miserabelt. Och det verkligen inte alltid lätt… Jag har varit en positiv person hela mitt liv men det fanns mer jag kunde göra för att bli ännu mer positiv. Jag var negativ till mycket som jag idag struntar i, små saker som egentligen bara drar energi, vänner och familj som drar energi. Den energin vi har ska vi ta vara på och inte slösa på saker som man inte får ut något av. Sortera bland vänner och familj och ta bort de sakerna som gör att du inte orkar vara glad under dagarna. Det viktigaste i livet är att känna sig glad, känna lycka och att vara runt människor som GER dig energi och som inte TAR.

Idag känner jag att jag känner lycka och att ”happiness is the key”. Det finns många fantastiska saker att tacka för i livet, även de minsta sakerna i vardagen som att någon öppnar dörren för dig, att en kollega kokar en kopp kaffe eller att någon vän smsar och frågar om ni ska ses. Ta vara på livet, det är mitt absolut bästa råd. Vi vet aldrig när det tar slut.

Jag tackar mina underbara vänner, som är få men fina och som alltid finns där. Min underbara b-friend som stått bakom mig i de mest hårda av tider och som får mig att skratta som ingen annan på jorden. Min fina familj som idag är något av de finaste jag har. Din familj A och dina fina vänner, som har gett mig mycket energi i livet.

Sedan jag kom hem från Spanien har min motivation varit upp och ner och jag har känt att jag varit totalt inspirationslös. Hösten är inte en favorit, än mindre vintern. Jag älskar solen. Men försöker finna det fina med hösten. Tid att umgås med vänner och familj, ännu mer tid för träningen, baka gott inför julen och fira en fin jul och åka lite skidor. 

60449-o

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>