Älskade Puerto Banús

Det finns en del ställen här som man gärna inte ska missa, så jag ger er lite tips… Som jag skrev i mitt inlägg tidigare gällande gym – Plaza Gym ligger ungefär 15 minuters gångväg från hamnen i Nueva Andalucia. Ett gammalt och slitet byggargym med skön stämning. Träna där! Annars är det närmaste Marbella eller San Pedro.

gym

När det kommer till goda juicer och smoothies. Välj Natural som ligger i hamnen. De serverar grymma juicer. Här har du en god morotsjuice :) Det finns även ett ställe som heter Terra Sana som ligger i en galleria som heter Marina Banús mittemot El Corte Inglés, supergod Detox-juice!

morotsjuice

När det kommer till middag så finns det en hel del ställen. Vi har två favoritställen! The Grillhouse och Güey. Två fantastiska ställen som serverar både kött och fisk och härliga drinkar (alkoholfria)!

IMG_9718

IMG_1617Och såklart, stranden. Världens finaste och bästa plats på jorden. Underbart! Ska man ut i natten så rekommenderar jag Pangea, som är en takterass utöver vattnet. Snyggt och trevligt! 

IMG_1523

För shopping är det ju såklart hamnen, men det är väldigt mycket dyrare än köpcentrumet La Cañada som ligger i Marbella, grym shopping. Eller El Corte Inglés och Marina Banús som ligger i Puerto Banús.

IMG_1578

Vi bodde i Playas Del Duque. Där kan man hyra lägenheter av privatpersoner. Jättefina lägenheter och fantastisk trädgård med tre pooler och ett grymt grönområde. Och nära till stranden och staden! 

IMG_9721

All semesterkärlek / S

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>