Äntligen helg!

Dagarna springer iväg… Kommer inte kunna uppdatera träning/matdagbok regelbundet, så jag ska efter helgen sätta ihop ett inlägg med ”bra mellanmål” som oftast är det svåraste tycker jag. Sedan får jag sammanfatta veckovis hur jag äter/tränar. Självklart går det bra att fråga i kommentarerna om jag missar något. Men det är väldigt enkelt egentligen: börja med att ändra din livsstil, så som du kan tänka dig att leva resten av ditt liv. Uteslut framförallt socker i din kost. Börja smått, tänk stort!

Igår blev det ett snabbt ben och magpass. Idag: promenad! Ska ut till mammas land alldeles strax och ha en helt underbar helg utan alldeles för mycket internet eller stress. Bara avkoppling, i solen förhoppningsvis :) Och träning! Finns så fina ställen att promenera på där och sedan får det bli övningar som planka, knäböj, utfall, dips, mage… i trädgården!

Har ni bra tips på träning utomhus?

Ps… i helgen ska jag testa baka en annan variant på raw food tårta, men med lite mejerier. Återkommer om jag lyckas ;)

Bjuder på ett citat jag älskar, det är aldrig försent…

bild

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>