En bit positivt tänkande

Inlägget skulle ha postats igår kväll….

Idag när jag kom till gymmet var det helt kolsvart. Och det var det runtom i hela området också. Min plan var att gå på ett cirkelpass men eftersom det var totalt kolsvart var det riktigt svårt att få till det så jag tog mig hem istället. Bestämde mig för att köra i morgon istället som skulle varit min vilodag denna vecka. Så det jag vill dela med mig är positivt tänkande. I stället för att bli arg, irriterad, ledsen eller trött på att detta hänt ”mig” och tänka massa negativa tankar så tänkte jag i stället att jag får helt enkelt byta dagar, åka hem och laga mat och ta det lugnt idag i stället för i morgon. Låter det så enkelt? Ja, egentligen. Vi är ju vad vi tänker, precis som vi är vad vi äter eller hur vi handlar som människor. Simple as that. 

Jag försöker använda denna positiva inställning hela tiden då jag uppfattar livet som något mycket bättre med mer positivt tänkande. Att berömma sig själv när man gjort något bra är lika viktigt som att berömma andra. Hört om affirmationer? Ett ganska nytt begrepp för mig men något jag tycker är helt fullkomligt fantastiskt eftersom det handlar just om positivt tänkande, att omprogrammera hur man tänker och därmed ger en positiv tanke en positiv handling. Detta har hjälpt mig mycket genom livet och det ger positiva effekter också. Inte minst nog älskar jag mig själv mer idag än för några år sen – precis för den jag är! Klyscha? Kanske. Men det hjälper att vara positiv – både för dig själv och för de runtomkring dig. Jag brukar sortera bort människor som ger mig negativ energi och endast omge mig med människor som ger kärlek, glädje och inspiration.

bea positive pososss

Pics from weheartit

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>