God Jul från howaboutfit

God jul i efterskott från mig! Hoppas er jul var riktigt mysig!

IMG_0375
Jag har haft en underbart fin jul som har firats med nära och kära under dagarna tre. Sedan har jag spenderat lite tid hemma hos både pappa och hos mamma. Himla mysigt. Har fått fantastiska julklappar! Bland annat en ljuslykta från Tom Dixion, örhängen från Marc Jacobs och armband från Sophie by Sophie. Till min lycka fick jag också ett par skor från Loake i svart mocka, en bakskål, en sminknecessär och ett underbart mysset i velour.

bild 3

Mat då? Åh så gott! På själva julafton skippade vi traditionellt julbord då vi inte är många som uppskattar den röran som blir på tallriken ;) Istället körde vi ”spansk tapas” – skaldjurspaella, spanska köttbullar i tomatsås, apelsin och granatäpplesallad och ostar och kex bland annat! Under de andra dagarna har de blivit goda skinkmackor (såklart glutenfritt bröd) och några goda julgodisar (socker, gluten, mjölkfritt).

Nu laddar vi för nyår! :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>