Gott nytt år!

God morgon där ute i världen!

Idag är det sista dagen på 2014. Jag ska njuta till fullo av denna sista dag, kanske ska man fundera över hur 2015 ska bli. Nyårslöften, har ni det? Själv är jag inte så bra på det där med nyårslöften, tycker inte man håller dom så ofta. Så jag skippar nog! Det finns alltid saker man ska och borde. Räcker så!

Har ni nyårslöften om bättre hälsa, träna mer och äta ”nyttigt”?  Skippa det! Satsa på en livsstil istället. Ha inga förbud. Gör val istället. T ex som: ”Får jag äta den där chokladkakan? Absolut! Men tänk efter först, är det värt det? Hur kommer jag må? Finns det andra alternativ?” Så fungerar min livsstil, jag har inga förbud, jag äter inte efter en ”diet” utan jag har format ett sätt som passar mig och mitt liv och framförallt min kropp. För mycket gluten, för mycket mjölk, för mycket socker = dålig kombo för min kropp. Gör de bra valen. Där kommer du längst :) Forma träning och kost efter ditt egna liv och förutsättningar! Man kommer ingenstans i livet om allt är måsten, ska och borden. Vad vill du? Det allra viktigaste är att lyssna på sig själv. Det är mitt bästa råd inför 2015. 

I år firar b-friend och jag ihop med ett annat par (låter så gammalt att säga så? vänner?) på ett hotell i Stockholm. Kommer bli så himla härligt. Vi ska fixa håret hos en frisör, har precis sytt upp min glitterklänning, äta en god middag med bästa sällskapet och sedan fira in det nya året någonstans i Stockholm. Dagen efter får vi njuta av sen frukost och utcheckning. Himmelskt!

Bjuder på lite bilder från senaste hotellvistelsen över nyår! 1. Mitt då nya läppstift från Chanel. 2. Utsikten från hotellet. 3. Nyårsklänningen 2012/2013!

IMG_2571 IMG_2589 IMG_2535

Gott nytt år till er alla! Hörs 2015 ;)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>