Hälsoundersökning

Visst känns det som om man börjar vakna igen? Det har varit några mörka veckor som jag tycker dragit ner humöret en aning. Nu börjar det lossna och idag kom det snö, det ska förhoppningsvis ge oss lite mer energi eftersom det ger mer ljus.

Genom mitt jobb har jag fått en chans att gå på hälsoundersökning och därmed ta en del blodprov. Bra att göra en liten check då och då och se att kroppen faktiskt mår bra! Och det gör min. Blodproverna kom tillbaka bra. Det enda märkbara är tyvärr mitt låga blodtryck som tydligen kan göra en trött utan orsak och så kan jag ha, speciellt om jag går en längre tid på stan.. Läkaren gav som tips att dricka två stora glas vatten efter varandra för att få upp trycket. Får se om det hjälper! För övrigt var denna läkare något helt annat. Han var positivt inställd till min kost vilket nog aldrig hänt tidigare. Han tyckte jag skulle fortsätta som jag gör och försöka undvika mediciner i högsta mån. Han gillade tanken på att jag äter efter att hålla en bra pH-balans i kroppen. Att äta efter pH-balansen menas att man försöker äta mer av basiska varor och mindre av varor med mycket syra. Det fungerar egentligen som sjön! Här kan du läsa mer om basisk kost. Jag har också under några månader använt mig av en metod som kallas Mind to body, jag ska berätta mer om det i ett annat inlägg – det kan göra livet enklare genom tankar!

Bjuder på en fin bild från semestern i Spanien i september.. Längtar tillbaka!

IMG_9652

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>