Har man rätt att säga nej till alkohol?

Absolut, man har lika stor rätt att säga nej som man har att säga ja. Det tråkiga är att ingen ifrågasätter de som säger ja. Utan det är en självklarhet att man dricker. Ofta när jag träffar ”människor från förr” får jag frågande blickar om varför jag inte dricker och att jag är tråkig. Självklart blir man förvånad över att människor känner sig ha rätt att uttrycka sig på detta sätt. Är inte det viktigaste att man är med i egen hög person, eller är det drickandet som avgör mig som person. Jag har många tankar kring alkohol och tycker det är spännande att diskutera kring ämnet. Eftersom att alkohol är en sån pass vanlig ”grej” som finns precis överallt och alla har olika åsikter om det. Sen är såklart inte allt svart eller vitt.

Jag är mestadels nykter och det är på grund utav att jag inte anser att alkohol gör något vettigt alls i min kropp, jag tycker inte det är särskilt gott och framförallt – jag mår skit! Det förgiftar min kropp otroligt vilket gör att det är inte värt det. Alls.

Hur gör ni? =)

Läs mitt tidigare inlägg om alkohol här!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>