Högrevsburgare

I lördagskväll hade vi våra fina vänner över på en god middag. Vi bjöd på högrevsburgare med ugnsstekt potatis/sötpotatis och massor av grönsaker. Avslutade middagen med en fantastiskt god gino med vit choklad och lite cashewglass

För 9 stora hamburgare:
1,5 kg högrevsfärs
Worcestersås (om man vill)
Paprikakrydda
Chilikrydda
Salt (Himalaya salt)
Peppar

Jag höftar lite med kryddorna, så ni får göra detsamma! Krydda mycket för att annars smakar det inte mycket alls. Forma sedan en klump och banka ut den relativt tunn och stor (de krymper när man steker/grillar). Stek eller grilla sedan burgaren och lägg på en ostskiva när den börjar bli klar om du så önskar. Jag serverade med en hel del grönsaker, glutenfritt hamburgerbröd (receptet på frallorna, byt ut linfrön till ännu mer sesamfrön och toppa brödet med sesamfrön) lite steviaketchup och ugnsstekt potatis/sötpotatis. 

hamburgerbröd rosor

Bjuder på dessa två bilder och får komma ihåg att fota burgaren nästa gång hihi ;)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>