Hur mycket socker innehåller en bar?

Använder ni Readly? Om inte, gör det! Där kan man läsa mängder med tidningar och böcker online. Och just nu kan man signa upp sig på två veckors gratis prövotid och sedan 99 kr i månaden tror jag. I alla fall… Nu minns jag inte vilken tidning jag hittade detta på Readly men i någon träningstidning. ”Är bars verkligen ett bra mellanmål?” Ja.. det kan man fråga sig!

bild

I min mening, ja! Om du har gjort dem själv (recept här) och är säker på vad som är i eller om du köper en helt fri från raffinerat socker, gluten, mjölk och andra helkonstiga ingredienser. T ex är Paleo Crunch och Get Raw helt underbara bars med bara massa nyttig och härlig energi. Som med alla produkter måste man se upp för det onda sockret som verkar smyga sig in i alla produkter. Måste alltid ha ögonen öppna. Är inte det läskigt?

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>