It’s almost friday

Vilken dag är er favoritdag i veckan? Min är fredag! Älskar fredagar, det är något speciellt med fredagar. Alla har ett skönt humör, alla är glada och det är fantastiskt skönt att komma hem från jobbet (gymmet) och bara slänga upp fötterna på soffbordet och äta något gott. Love Fridays!

keep

Veckan har bara sprungit iväg… Som man brukar säga. Det är ibland riktigt hemskt att tiden bara springer iväg från en utan att man hinner göra allt man vill. Mycket tid går till sådant man måste göra… Get fit på 6 veckor rullar på, det visar fina resultat på både våg och mått. Håller det i sig, visas både före/efter bilder samt mått och vikt. Men vi kämpar på! Jag äter som jag skrivit tidigare men kanske skulle det vara roligt med lite fler ”matdagböcker”? Vad säger ni? Annars kommer snart ett inlägg om bra frukost/mellanmål!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>