Juice it up!

Morots- och rödbetsjuice, grön juice och en apelsin- och havtornsjuice.

Vad brukar du ge din kropp för att den ska få så mycket energi som möjligt?Juicer är perfekt, dessa är så goda att mumsa på! Man kan mixa nästan vad som helst egentligen. Perfekt att göra flera samtidigt och fylla på med energi under dagen.

Har du ingen råsaftcentrifug eller en juicemaskin? Inga problem! Det har inte jag heller, på grund av platsbrist faktiskt. Jag använder min fantastiska mixer från OBH Nordica, jag skär grönsakerna i små bitar och sedan lägger jag i dem i mixern med ungefär 1,2-1,5 L vatten. Mixar tills det är klart och silar igenom i en silpåse, går bra att använda en nötmjölkspåse också.

juice juiceitre
Recept
Morots- och rödbetsjuice:
2 morötter, skalade
3 rödbetor
2-3 cm färsk ingefära
Vatten

Grön juice
2 nävar babyspenat
1 banan
2-3 cm färsk ingefära
1 stjälk selleri
1 bit gurka
1 tsk vetegräs/chlorella blandning
Vatten

Apelsin- och havtornsjuice
1 apelsin
2 dl havtorn
2 tsk baobab pulver
Vatten

Mixa i en mixer. Har man en råsaftcentrifug eller en juciemaskin kan man lätt slänga ner ingredienserna i den och mixa, framförallt med morots- och rödbetsjuicen! De andra går bra att mixa i en vanlig mixer. Massor med härlig färgglad energi!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>