Kycklingfärssås med bönpasta

God kväll vänner!

Hur har er dag varit? Jag har inte riktigt hunnit med att uppdatera. I går körde jag ett snabbt 30 minuters pass (japp det går att träna trots tidsbrist) med lite powerwalk på bandet, magövningar och superset med knäböj och utfall med kettlebell samt superset planka och rumplyft. Done! Perfecto!

Känner att jag delar med mig alldeles för lite middagsrecept och den stora anledning är troligen att mina middagar är inte så lyxiga. Jag är ofta så seg efter träningen när jag kommer hem så jag brukar mestadels laga bananpannkakor, bovetepannkakor, smoothie och mackor eller bara köpa en enkel sallad. Hmm.. bra matbloggare ;) Hur som, här kommer ett grymt enkelt recept!

Kycklingfärssås med soltorkade tomater och färsk spenat med bönpasta:
1 paket kycklingfärs
1 paket ekologisk passerade tomater
1 tsk lantbuljong
Paprikakrydda
Lite salt
Halvt paket soltorkade tomater (naturella)
4 nävar spenat

Stek kycklingfärsen i smör eller kokosolja tills den är genomstekt. Krydda med lantbuljong, paprikakrydda och lite salt. Häll sedan i soltorkade tomater, spenat och passerade tomater. Det går att ha ha i en skvätt havregrädde/grädde om man önskar krämigare konsistens. Låt det sedan puttra en stund på spisen. Koka bönpastan enligt anvisning på paketet, jag använde spaghetti från Risenta!

kycklingfärs

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>