Middagstips – panerad torsk med salviasmör

Denna middag smakar himmelskt!

Torsken:
1 paket torskrygg
1 dl mandelmjöl
3 msk kokosflingor
1-2 uppvispade ägg
Salt & citronpeppar

Blanda mandelmjöl med kokosflingor på en plan tallrik. Vispa upp äggen. Doppa torsken i de uppvispade äggen och doppa i mandelmjöl/kokosflingsblandningen. Krydda med salt och citronpeppar. Stek på medelvärme på båda sidorna till de fått färg. Stek klart i ugnen på 150 grader cirka 10 minuter.

Salviasmör:
100 gram smält smör
1 kruka salvia

Hacka salvian och smält smöret. Blanda samman. Klart!

panerad torsk

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>