Morgonrutiner

I morgon börjar jag jobba igen! Efter 6 dagars ledighet så känns det bra att komma tillbaka till rutinerna även om ledighet är helt underbart. Mina dagar har mest handlat om att sova, ta det lugnt, fika med nära och kära, träna, laga mat och umgåtts med min b-friend.

Tänkte berätta om min morgonrutin:

  • En kopp hett vatten med färsk citronsaft och äppelcidervinäger
  • En grön shot
  • Grön smoothie (babyspenat, selleri, fryst grönkål, gurka, citronsaft, äpple, fryst mango, ev alger)
  • Kosttillskott
  • Husk

Min morgon startar ofta vid klockan 06:00, förutom under de mörkaste av månader när det är fruktansvärt svårt att komma upp! Jag älskar att ha tid på mig på morgonen. Ha tid för mina morgonrutiner – de ovan, äta frukost i lugn och ro framför mitt älskade Nyhetsmorgon samt duscha och fixa mig inför jobbet utan stress. Vid lediga dagar startar jag ofta min dag med en kopp kaffe eller en stor juice av morot/apelsin/ingefära.

Mina vardagar består oftast av någon av ovanstående rutiner. Dessa rutiner får min mage att fungera precis som den ska men det finns också många andra hälsofördelar som alla de vitaminer och mineraler som finns i råvarorna. Har du ofta problem med trög mage eller kanske en mage åt andra hållet? Då tycker jag att du ska testa att använda husk från Lindroos.

DSC_0819

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>