Muffins med spenat och feta
Idag bakade jag något mumsigt. Passar till frukost, mellis eller som tillbehör till lunch/middag? Det blev i alla fall supergoda och man kan egentligen använda vilka ingredienser som helst som fyllning, bara fantasin som sätter stopp Dessa är fria från gluten och komjölk!
Recept:
4 ekoägg (3 stora eller 4 små)
2 dl ris/mandel/havremjölk
1 dl kokosmjöl
0,5 dl mandelmjöl
1,5 tsk bakpulver
Färsk hackad spenat (2-3 nävar)
Halvt paket ekofeta (eller efter smak)
Tomater (cocktail eller soltorkade)
Ugn: 175 grader, gärna varmluft. Hacka spenat och tärna fetaost. Skiva cocktail tomater eller strimla soltorkade tomater om du har det. Vispa äggen pösigt med en elvisp. Blanda ner alla torra ingredienser, blanda väl. Ha ner fyllningen och blanda väl. Häll ut i muffins formar och grädda i mitten av ugnen cirka 20 minuter.
1 Comment
Therese
Goooottt!!!!!! Måste prova :)