My birthday

Åh, dagar och veckor bara ryker förbi. Förra veckan handlade mest om ordning och fix inför min födelsedag som var förra söndagen men som även firades med en lättare brunch hemma hos mig på lördagen. Tyvärr kände jag mig lite halv krasslig förra veckan och därför blev det väldigt dåligt med uppdateringar i bloggen och heller ingen träning.

Men ni undrar säkert vad som hänt och hur det går med Get fit på 6 veckor? Därför tänkte jag uppdatera er om det! Men jag tar ett eget inlägg till det så ägnar jag det här inlägget åt att berätta om min födelsedag!

Jag älskar min födelsedag! Jag älskar alla födelsedagar! Alla är glada och man får oftast en hel del fina presenter :) Dock innebär ofta kalas eller en fest för den delen massor av socker, gluten eller alkohol. Alltså tre saker jag inte konsumerar! Så jag beslutade mig för att bjuda på en brunch :) Den bestod av vattenmelon/hallon smoothie, glutenfritt bröd, ost och glutenfria kex med fikonmarmelad, fruktspett av ananas, jordgubbar, melon och banan, västerbottenpaj, ostkaka (egengjord av mamma) med hemmagjord sylt och grädde, jordgubbscheesecake samt kaffe och lite muffins som jag bakat :) Recept kommer senare när jag får tillfälle att baka de igen som jag kan fota! Eftersom hela denna dag försvann har jag TVÅ bilder att bjuda på!

Som ni ser bjöd jag ändå på lite mjölkprodukter, och som jag skrivit tidigare här tror jag inte på mjölkindustrin eller på att man ska konsumera särskilt mycket mjölk men jag tror att någon gång ibland så skadar det inte. PLUS att jag älskar mjölkprodukter och känner att de gånger jag väl äter det, så är det okej.

födelsedag ipad

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>