Puerto Banús

Underbara semester. Underbara Spanien. Underbara Puerto Banús. Underbara sol och värme. Nu är vi hemma igen. Vilket såklart känns tråkigt eftersom det är fint med semester. Många gånger undrar jag… Varför bor jag i Sverige när det finns så många andra fantastiska platser i världen att bo på med värme och sol nästintill året om? Jag är inget fan av vinter, snö och kyla!

Vår semester har bestått av sol, värme, strand, pool, god mat, härliga promenader, styrketräning, lata dagar med läsning och fina kvällar. Har en del bilder att dela med mig av! Kanske även lite tips? Någon som ska till Marbella/Puerto Banús?

Om man ska träna i Puerto Banús är det Plaza Gym som gäller (om man vill betala någorlunda pris). Eller så får man ta sig in till Marbella eller till San Pedro som ligger i närheten, perfekt om man har bil! Vi testade endast Plaza Gym, vilket är grymt – ett gammalt byggargym kan man väl säga… Slitet, ostrukturerade vikter och omoderna maskiner.

IMG_9786

 

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>