Tecken på att du är en hälsojunkie

Igår skrattade jag högt när jag kom över SOLO-tidningen, om det var senaste eller tidningen innan den. ”19 tecken på att du är en hälsojunkie” – inte alla men många stämde in på mig, bland annat dessa 5 listat nedanför. Riktigt rolig artikel :)

1. ”När du bjuder över vännerna på pastakväll förstår du inte ens vad de menar med att strimlad zucchini och färssås på mungbönor inte alls är samma sak som pasta med köttfärssås.” Åh denna hände i torsdags när jag lagade bovetepannkakor till b-friend och hans bror och plötsligt kommenterar brodern: ”vad är det här…?” Det enda jag sagt till middag är, det blir pannkakor… Och det kan lätt misstolkas ;)

2. ”När någon säger fredagsmys tänker du kokosflarn, chokladmousse på avokado och – om du är riktigt onyttig – en riskaka med nötsmör.”

3. ”De enda hashtaggarna som du har använt på Instagram den senaste månaden är #cleaneating, #rawfood, #ekoellerdö och #yogavarjemorgon.”

4. ”Alla i din närhet informeras ständigt om hur extremt farligt det är att äta gluten, rött kött, mjölk, ost, vetemjöl – ja, allt i princip.”

5. ”På en roadtrip föreslår en i sällskapet att ni ska stanna vid en vägkrog och äta lunch. Du skrattar hysteriskt.”

Sexy-Beast
Bild från Google.se…

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>